Terug naar boven

Stommeerhoff Blog

Start verkoop op donderdag 15 oktober a.s. Online inschrijving start om 13.00 uur

Beste heer, mevrouw,

Met trots kunnen wij u mededelen dat de datum van de start verkoop van fase 2 bekend is! 

Op donderdag 15 oktober 13.00 uur start de online verkoop. Alle beschikbare informatie over de woningen staat dan gepubliceerd op deze website.

Fase 2 bestaat uit 31 woningen, waaronder hoek, poort- en rijwoningen en variëren in gebruiksoppervlakte van 140 m² tot 162 m². De prijzen starten bij € 449.000,– v.o.n. 

Online inschrijven Op donderdag 15 oktober as. vanaf ca. 13.00 uur kunt u alle verkoopinformatie online vinden, waaronder de verkoopbrochure en de volledige prijslijst.

Vanaf dat moment is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier dat vanaf dat moment online is. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. U heeft voldoende tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op zondag 25 oktober as. om 22.00 uur. Dus u heeft gedurende de genoemde periode de tijd om in te schrijven. 

Toewijzing
De toewijzing volgt in de week na de sluitdatum, dus ergens in week 44. U wordt ook in diezelfde week, uiterlijk 31 oktober as. geïnformeerd over de uitslag.

De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek waarin u alle benodigde documentatie ontvangt en besproken wordt. U ontvangt een e-mail als u geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen. U wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst zijn.